fbpx
Train 'n Gain | Online verkooptraining since 2012

Probeer onze coole trainingsapp!

Mobile phone
Verkoopuitdaging

Verkoopuitdaging

Je werkt aan een groot project met een belangrijke prospect. Nadat je een online presentatie hebt gegeven kon je niemand meer bereiken en op jouw (voice)mails werd niet gereageerd.

Je besloot een break-up e-mail te sturen (zie de voorgaande verkoopuitdaging) en uiteindelijk kreeg je de volgende e-mail van de VP, de voor jou belangrijkste persoon bij het bedrijf:

"Dank voor je berichten. Het spijt ons dat we niet hebben kunnen reageren op je (voice)mails. We zitten midden in een reorganisatie en hebben een nieuwe managing director, met wie we nu de prioriteitenlijst doonemen.

Geef ons nog 2-3 weken om hierop terug tte komen. Dank je wel!"

Hoe zou je reageren?

De Train ‘n Gain micro-learning trainingsapp helpt je om je verkoopvaardigheden aan te scherpen en het geleerde te laten ‘inzinken’. Het is een complete verkooptraining op je smartphone of PC!
De web-app is afgeladen met theorie, realistische video’s van verkoopsituaties (met goede en foute aanpak), vragen/antwoorden en verkoopuitdagingen.

Zonder registratiecode is de trainingsapp een demo. Je kunt dan van alle 15 onderwerpen enkele vragen beantwoorden en en je kunt elke maand aan de verkoopuitdaging meedoen. Je gaat de strijd aan met verkopers over de gehele wereld om de beste oplossing te geven op een uitdagende verkoopsituatie.
Betalende gebruikers krijgen maandelijks nieuwe vragen, video’s en theorie, nadat die in een webinar training of klassikale verkooptraining zijn behandeld.

De web-app kan op elk apparaat worden gebruikt: PC, tablet, laptop of smartphone, van elk type en elk fabrikaat. Je hoeft niets te installeren.

nl_NLNL

Ja, stuur me af en toe tips, advies en informatie

Train 'n Gain | Online verkooptraining since 2012

Dank!
We nemen zo snel we kunnen contact op.

Train 'n Gain | Online verkooptraining since 2012

Thanks!
We’ll be in touch with you as soon as we can.