fbpx
Train 'n Gain | Online verkooptraining since 2012

Probeer onze coole trainingsapp!

Mobile phone
Verkoopuitdaging

I.v.m. vakantieplanningen is de sluitdatum van deze verkoopuitdaging verschoven naar 9 augustus.

VERKOOPUITDAGING AUGUSTUS 2021

Je bent in gesprek met een nieuwe prospect, waar je nooit eerder contact mee hebt gehad. Hij wil de prijs weten van jouw product bij verschillende hoeveelheden. Uit je prijslijst leidt je het volgende af:

1-4 stuks: € 250 per stuk

5-9 stuks: € 245 per stuk

10-24 stuks: € 230 per stuk

25 stuks en meer: klantspecifieke berekening

Je vraagt de prospect wat zijn verwachtingen zijn en hij zegt dan: "Ik weet het niet precies. Het hangt af van het success van onze nieuwe machine. Maar het zal zeker om 10 stuks gaan en misschien zelfs wel 50 stuks. Wat is uw beste prijs?

Wat zou je doen, zeggen of vragen?

Je kunt je oplossing indienen in de trainingsapp. Als je nog geen account hebt, moet je even eenmalig registreren en daarna kun je elke maand meedoen. Het is kosteloos!

De Train ‘n Gain micro-learning trainingsapp helpt je om je verkoopvaardigheden aan te scherpen en het geleerde te laten ‘inzinken’. Het is een complete verkooptraining op je smartphone of PC!
De web-app is afgeladen met theorie, realistische video’s van verkoopsituaties (met goede en foute aanpak), vragen/antwoorden en verkoopuitdagingen.

Zonder registratiecode is de trainingsapp een demo. Je kunt dan van alle 15 onderwerpen enkele vragen beantwoorden en en je kunt elke maand aan de verkoopuitdaging meedoen. Je gaat de strijd aan met verkopers over de gehele wereld om de beste oplossing te geven op een uitdagende verkoopsituatie.
Betalende gebruikers krijgen maandelijks nieuwe vragen, video’s en theorie, nadat die in een webinar training of klassikale verkooptraining zijn behandeld.

De web-app kan op elk apparaat worden gebruikt: PC, tablet, laptop of smartphone, van elk type en elk fabrikaat. Je hoeft niets te installeren.

nl_NLNL

Ja, stuur me af en toe tips, advies en informatie

Train 'n Gain | Online verkooptraining since 2012

Dank!
We nemen zo snel we kunnen contact op.

Train 'n Gain | Online verkooptraining since 2012

Thanks!
We’ll be in touch with you as soon as we can.