Train 'n Gain | Online verkooptraining since 2012

Probeer onze coole trainingsapp

Mobile phone
Verkoopuitdaging

Verkoopuitdaging

I.v.m. vakanties sluitingsdatum: 3 augustus 2020 om 18:00 CEST

Je werkt aan een project met een potentiële klant. Ze hebben enkele tests gedaan met samples die je speciaal voor hen hebt laten vervaardigen. Toen gooide de Coronacrisis roet in het eten.

Als je met de technisch manager spreekt, zegt hij het volgende:

"Ja, we hebben de test kunnen doen met de samples die je verstrekt hebt. Maar toen brak de Coronacrisis in volle hevigheid uit en moesten we alle niet-essentiële activiteiten staken. Wat ik wel kan zeggen over de testresultaten, is dat jullie product de snelheid van onze machines met zo'n 60% kan verhogen. Dat is wel minder dan de 70%...85% waar we op hadden gerekend."

Wat zou je volgende stap zijn?

De Train ‘n Gain micro-learning trainingsapp helpt je om je verkoopvaardigheden aan te scherpen en het geleerde te laten ‘inzinken’. Het is een complete verkooptraining op je smartphone of PC!
De web-app is afgeladen met theorie, realistische video’s van verkoopsituaties (met goede en foute aanpak), vragen/antwoorden en verkoopuitdagingen.

Zonder registratiecode is de trainingsapp een demo. Je kunt dan van alle 15 onderwerpen enkele vragen beantwoorden en en je kunt elke maand aan de verkoopuitdaging meedoen. Je gaat de strijd aan met verkopers over de gehele wereld om de beste oplossing te geven op een uitdagende verkoopsituatie.
Betalende gebruikers krijgen maandelijks nieuwe vragen, video’s en theorie, nadat die in een webinar training of klassikale verkooptraining zijn behandeld.

De web-app kan op elk apparaat worden gebruikt: PC, tablet, laptop of smartphone, van elk type en elk fabrikaat. Je hoeft niets te installeren.

nl_NLNL
en_GBEN nl_NLNL

Ja, stuur me af en toe tips, advies en informatie

Train 'n Gain | Online verkooptraining since 2012

Dank!
We nemen zo snel we kunnen contact op.

Train 'n Gain | Online verkooptraining since 2012

Thanks!
We’ll be in touch with you as soon as we can.