Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Webinar training: DISC communicatiestijlen (Engelstalig) – vroeg

28 januari 2022 @ 7:00 am - 8:00 am CET

Webinar icon

In deze live webinar training leer je hoe je met behulp van het DISC model communicatiestijlen herkent. Hierdoor bouw je rapport op met je gesprekspartner (er ontstaat ‘chemie’ ) en verbeter je de communicatie met iedereen, ook met mensen die een andere communicatiestijl hebben dan jij.

Tegen meerprijs kun je zelf een online DISC test doen en dan krijg je een uitgebreide rapportage over jouw communicatiestijl, motivatoren, demotivatoren en gedragskenmerken. Naast de algemene test zijn er specifieke testen voor verkopers en voor leidinggevenden. Daaruit wordt een duidelijk beeld gevormd van de verkoopstijl en de stijl van leidinggeven.

Inhoud:

  • Begrijp hoe het DISC model werkt,
  • Begrijp je eigen DISC profiel (alleen indien je zelf een test hebt gedaan),
  • Leer de DISC grafieken te interpreteren en zo te begrijpen hoe mensen zichzelf zien, hoe ze in stressvolle situaties reageren en hoe ze zich aanpassen aan de omgeving,
  • Begrijp hoe je deze kennis van het DISC model toe kunt passen in verkoopsituaties.

Deze webinar training is live en interactief.  Direct erna krijg je de bijbehorende opgaven en theorie in de trainingsapp en kun je gaan oefenen met video’s en cases.  Daardoor zal je de materie beter verankeren en pas je het zonder nadenken toe in echte situaties.
Natuurlijk doe je ook mee met de wekelijkse verkoopuitdaging waarin je helemaal vrij bent om de beste oplossing te bedenken voor een realistische verkoopsituatie.

Deze webinar training is onderdeel van het online trainingsprogramma van Train ’n Gain.

Let op: de genoemde tijd is Central European (Summer) Time (CEST).

Inschrijven


Gegevens

Datum:
28 januari 2022
Tijd:
7:00 am - 8:00 am CET
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

Online
Online
Online, Nederland
+ Google Maps

Overige informatie

session
Early
topic
DISC