Train 'n Gain | Online verkooptraining since 2012

Klassikale, blended en online verkooptraining

Verkooptrainingen geven een teleurstellend resultaat als het een eenmalige activiteit is. Ebbinghaus beschreef het in zijn theorie over de ‘vergeetcurve‘: 80% vergeet je binnen een maand.
Daarom bieden wij trainingstrajecten aan die een veel beter leerrendement geven. Gedurende langere tijd prikkelen we deelnemers om hun verkoopvaardigheden aan te scherpen. Onze verkooptrainingen zijn er in verschillende varianten in het Nederlands en Engels (eventueel ook Duits):

 1. Maatwerk: in-company klassikaal
  Geschikt voor verkoopteams vanaf ca. 5 verkopers. Programma, duur, frequentie en locatie worden afgestemd op de specifieke wensen. Meestal worden de klassikale verkooptrainingen gecombineerd met het online programma en worden zodoende ‘blended’ verkooptrainingen. In-company klassikale sessies kunnen vooraf, tijdens of na het online programma worden ingepland. Het online programma bevat veel onderwerpen die een uitstekende aanvulling zijn op het geleerde in de klassikale sessies.
 2. Blended open verkooptraining
  Dit is de beste oplossingen voor 1-5 verkopers. Ze trainen gezamenlijk in een kleine groep met anderen. Sparren is belangrijk en bedrijfsblindheid wordt voorkomen.
  De klassikale sessies duren een halve dag en elke maand is een verkooptraining gepland. In totaal zijn er 15 sessies. De onderwerpen worden aangevuld, uitgediept en herhaald in het online programma. Dus ook als de deelnemer er een keer niet bij kan zijn, mist deze niets. Het programma is zodanig opgebouwd dat nieuwe deelnemers elke maand kunnen instromen. Dat geeft veel flexibiliteit als bijvoorbeeld nieuwe medewerkers ook moeten worden getraind. >>Bekijk de agenda
 3. Volledig online
  Geschikt voor elk aantal verkopers, optioneel op elk moment uit te breiden met klassikale verkooptrainingen waardoor het blended trainingen worden. Het standaard online webinar trainingsprogramma bestaat uit 15 maandelijkse live webinar trainingen, aangevuld met opgaven in de trainingsapp.Het is ook mogelijk een maatwerk online verkooptraining aan te bieden, waarin live rollenspelen en workshops worden gedaan. Deze online verkooptraining wordt volledig aangepast aan de situatie bij de klant. Deelnemers gebruiken een webcam. De online training laat zich goed vergelijken met een klassikale training, behalve dan dat de deelnemers niet fysiek in dezelfde ruimte zitten.
  >>Meer over online trainen
nl_NLNL
en_GBEN nl_NLNL

Ja, stuur me af en toe tips, advies en informatie

Train 'n Gain | Online verkooptraining since 2012

Dank!
We nemen zo snel we kunnen contact op.

Train 'n Gain | Online verkooptraining since 2012

Thanks!
We’ll be in touch with you as soon as we can.