logo staand 1521x1005 cropped

Klassikale, blended en online verkooptraining

Onze verkooptrainingen zijn er in verschillende varianten in het Nederlands en Engels (eventueel ook Duits):

 1. Maatwerk: in-company klassikaal
  Geschikt voor verkoopteams vanaf ca. 5 verkopers. Programma, duur, frequentie en locatie worden afgestemd op de specifieke wensen. Meestal worden de klassikale verkooptrainingen gecombineerd met het online programma. In-company klassikale sessies kunnen vooraf, tijdens of na het online programma worden ingepland.
 2. Blended open training
  Dit is de beste oplossingen voor 1-5 verkopers. Ze trainen gezamenlijk in een kleine groep met anderen. Sparren is belangrijk en bedrijfsblindheid wordt voorkomen.
  De klassikale sessies duren een halve dag en elke maand is een sessie gepland. In totaal zijn er 15 sessies. De onderwerpen worden aangevuld, uitgediept en herhaald in het online programma. Dus ook als de deelnemer er een keer niet bij kan zijn, mist deze niets.
  >>Bekijk de agenda
 3. Volledig online
  Geschikt voor elk aantal verkopers, optioneel op elk moment uit te breiden met klassikale trainingen.

  Het standaard online webinar trainingsprogramma bestaat uit 15 maandelijkse live webinar trainingen, aangevuld met opgaven in de trainingsapp.

  Het is ook mogelijk een maatwerk online programma aan te bieden, waarin live rollenspelen en workshops worden gedaan. Deze online training wordt volledig aangepast aan de situatie bij de klant. Deelnemers gebruiken een webcam. De online training laat zich goed vergelijken met een klassikale training, behalve dan dat de deelnemers niet fysiek in dezelfde ruimte zitten.
  >>Meer over online trainen

nl_NLNL
en_GBEN nl_NLNL

Dank!
We nemen zo snel we kunnen contact op.