fbpx
Train 'n Gain | Online verkooptraining since 2012

Webinar verkooptraining en online verkooptraining

Webinar verkooptrainingen

Het open programma bestaat uit maandelijkse webinar trainingen van ieder ca. 1 uur, aangevuld met oefeningen in de trainingsapp. Deelnemers hebben geen webcam nodig, de interactieve polls en chats vinden plaats via het toetsenbord.

De webinar verkooptrainingen zijn zeer interactief en worden live gegeven in het Nederlands en in het Engels.

Deze webinar verkooptrainingen worden opgenomen en zijn op elk moment terug te kijken, dus ook als de deelnemer er een keer niet bij kan zijn mist deze niets. De webinar trainingen zijn vanaf elke locatie bij te wonen.

Er zijn 15 onderwerpen en evenzoveel webinar trainingen. Het is  ook mogelijk om op één of enkele onderwerpen in te schrijven.

Deelnemers kunnen elke maand instappen in deze webinar trainingen. Deze flexibiliteit is zeer belangrijk als nieuwe verkopers toetreden, die kunnen op een later moment instappen dan hun eerder gestarte collega’s.

Na afloop van een webinar verkooptraining krijgen de deelnemers automatisch toegang tot de bijbehorende vragen, cases, video’s en theorie in de trainingsapp.

Natuurlijk kunnen op elk moment klassikale trainingssessies gepland worden om met realistische rollenspelen te gaan oefenen. Zodoende kan de online verkooptraining een blended verkooptraining worden en wordt het leerresultaat nog veel hoger.

Bekijk de agenda voor de inhoud en de data van alle geplande standaard webinar trainingen.

Online verkooptrainingen

Het is ook mogelijk om de verkoopvaardigheden online te trainen, op precies dezelfde manier zoals klassikaal: dus interactief met rollenspelen en workshops. Wij zorgen voor een inspirerende groepsdynamiek, zoals die ook in traditionele klassikale verkooptrainingen plaatsvindt! 
Bij deze online verkooptrainingen maken we gebruik van een elektronische variant van de flip-chart en krijgen de deelnemers na afloop de gepersonaliseerde sheets met alle aantekeningen toegezonden. Online verkoopvaardigheden trainen was nog nooit zo leuk en effectief!

De online verkooptrainingen lenen zich uitstekend voor in-company training waarbij tijd, reizen en hotelkosten worden uitgespaard.

Voor de online verkooptrainingen hebben de deelnemers een webcam nodig. Deze online trainingen zijn uiteraard volledig Corona proof.

nl_NLNL

Ja, stuur me af en toe tips, advies en informatie

Train 'n Gain | Online verkooptraining since 2012

Dank!
We nemen zo snel we kunnen contact op.

Train 'n Gain | Online verkooptraining since 2012

Thanks!
We’ll be in touch with you as soon as we can.