fbpx
Train 'n Gain online verkooptraining since 2012
Paul Smulders pic
5000
verkopers getraind
25
webinar- en online trainingen gegeven
1
jaren trainingservaring

Ik ben Paul Smulders. Na 20 jaar in de B2B verkoop actief te zijn geweest, startte ik in 2002 mijn trainerscarrière bij een franchise-organisatie. Al snel vertrouwden mijn klanten mij hun beste mensen toe, die ik in verkoopvaardigheden en people-management train in Azië, de Verenigde Staten, Zuid-Amerika en Europa.

In 2012 richtte ik samen met Lex van Sonderen Train ’n Gain op.
In de eerste jaren werden video’s geproduceerd van allerlei verkoop- en managementsituaties. Het portfolio bestaat inmiddels uit meer dan 700 video’s in de Nederlandse, Engelse en Duitse taal. Die werden in een zelfontwikkelde e-learning omgeving verwerkt.
Vanaf 2015 werd de focus verlegd naar een native app, waarmee micro-learning op de mobiele telefoon mogelijk werd.
Vanaf ca. 2017 werd dit aangevuld met interactieve webinar trainingen, die als zelfstandig online trainingsprogramma, of als aanvulling op klassikale trainingen worden aangeboden.

Medio 2018 werd ik 100% eigenaar van Train ’n Gain en mijn passie is nog steeds om met veel energie mensen aan te zetten tot betere prestaties, zij het online, zij het klassikaal.

Vanaf 2002 heb ik meer dan 10.000 verkopers  getraind en inmiddels heb ik meer dan 100 webinar trainingen gegeven aan deelnemers uit meer dan 20 landen.

De Corona crisis in 2020 bracht online leren in een stroomversnelling. Inmiddels geef ik online verkooptrainingen op precies dezelfde manier als in een klassikale sessie: met confronterende rollenspelen, een motiverende groepsdynamiek en een maatwerk trainingsprogramma.

nl_NLNL

Ja, stuur me af en toe tips, advies en informatie

Train 'n Gain | Online verkooptraining since 2012

Dank!
We nemen zo snel we kunnen contact op.

Train 'n Gain | Online verkooptraining since 2012

Thanks!
We’ll be in touch with you as soon as we can.