Train 'n Gain | Online verkooptraining since 2012

Probeer onze coole trainingsapp

Mobile phone
Verkoopuitdaging

Verkoopuitdaging

In het gesprek met de technisch manager van een prospect hoorde je dat het MT volgende week gaat beslissen over welke projecten nog doorgang gaan vinden. Vanwege Corona, moet het bedrijf erg selectief zijn.

Sommige projecten zullen moeten worden geannuleerd, sommige uitgesteld en enkele gaan door. In één van die projecten wordt jouw product gebruikt.

Als je hem vraagt wat de criteria zijn op basis waarvan ze deze beslissing gaan nemen, zegt hij dat de ROI (Return on Investment) en de terugbetaaltijd essentieel zijn.

Je weet dat jouw product de snelheid van hun machines met 60% kan vergroten. Dus je vraagt: "tests hebben uitgewezen dat met ons product jullie productiemachines zo'n 60% sneller gaan draaien. Als je dan de kostprijs van ons product in ogenschouw neemt, moet het duidelijk zijn dat die ROI erg hoog is. Hoe groot is de kans dat dit project wordt gecontinueerd?"

Je gesprekspartner reageert als volgt: "wel, je hebt gelijk over die snelheid. Maar we hebben ook nog een heleboel bijkomende kosten, zoals het redesignen van de machines en de productiestop die nodig is tijdens de omschakeling."

Hoe zou je hierop reageren?

Antwoord in de trainingsapp.

De Train ‘n Gain micro-learning trainingsapp helpt je om je verkoopvaardigheden aan te scherpen en het geleerde te laten ‘inzinken’. Het is een complete verkooptraining op je smartphone of PC!
De web-app is afgeladen met theorie, realistische video’s van verkoopsituaties (met goede en foute aanpak), vragen/antwoorden en verkoopuitdagingen.

Zonder registratiecode is de trainingsapp een demo. Je kunt dan van alle 15 onderwerpen enkele vragen beantwoorden en en je kunt elke maand aan de verkoopuitdaging meedoen. Je gaat de strijd aan met verkopers over de gehele wereld om de beste oplossing te geven op een uitdagende verkoopsituatie.
Betalende gebruikers krijgen maandelijks nieuwe vragen, video’s en theorie, nadat die in een webinar training of klassikale verkooptraining zijn behandeld.

De web-app kan op elk apparaat worden gebruikt: PC, tablet, laptop of smartphone, van elk type en elk fabrikaat. Je hoeft niets te installeren.

nl_NLNL
en_GBEN nl_NLNL

Ja, stuur me af en toe tips, advies en informatie

Train 'n Gain | Online verkooptraining since 2012

Dank!
We nemen zo snel we kunnen contact op.

Train 'n Gain | Online verkooptraining since 2012

Thanks!
We’ll be in touch with you as soon as we can.