fbpx
Train 'n Gain | Online verkooptraining since 2012

Probeer onze coole trainingsapp!

Mobile phone
Verkoopuitdaging

VERKOOPUITDAGING JULI 2021

Enige tijd geleden kreeg je bedrijf een verzoek van een potentiële nieuw klant om een product brochure op te sturen. Dat was gedaan en toen je daarna belde, gaf de prospect aan dat hij een alternatief zocht voor een product van jouw concurrent.

De prospect was op dat moment heel druk en je sprak af twee weken later met elkaar te bellen. Dat moment is nu aangebroken.

Het telefoongesprek gaat als volgt:

PROSPECT: Ik denk dat jullie type XYZ het beste alternatief is voor mij. Wat kost deze bij verschillende aantallen, zoals 1, 5, 20 en 50 stuks?

Je hebt de prijslijst voor je liggen en voor dit product gelden de volgende prijzen:

  • 1-4 stuks: € 250 per stuk
  • 5-9 stuks: € 245 per stuk
  • 10-24 stuks: € 230 per stuk
  • 25 stuks en hoger: klantspecifieke berekening

Wat zeg je of doe je? Dien je oplossing in in de trainingsapp, het is kosteloos!

De Train ‘n Gain micro-learning trainingsapp helpt je om je verkoopvaardigheden aan te scherpen en het geleerde te laten ‘inzinken’. Het is een complete verkooptraining op je smartphone of PC!
De web-app is afgeladen met theorie, realistische video’s van verkoopsituaties (met goede en foute aanpak), vragen/antwoorden en verkoopuitdagingen.

Zonder registratiecode is de trainingsapp een demo. Je kunt dan van alle 15 onderwerpen enkele vragen beantwoorden en en je kunt elke maand aan de verkoopuitdaging meedoen. Je gaat de strijd aan met verkopers over de gehele wereld om de beste oplossing te geven op een uitdagende verkoopsituatie.
Betalende gebruikers krijgen maandelijks nieuwe vragen, video’s en theorie, nadat die in een webinar training of klassikale verkooptraining zijn behandeld.

De web-app kan op elk apparaat worden gebruikt: PC, tablet, laptop of smartphone, van elk type en elk fabrikaat. Je hoeft niets te installeren.

nl_NLNL

Ja, stuur me af en toe tips, advies en informatie

Train 'n Gain | Online verkooptraining since 2012

Dank!
We nemen zo snel we kunnen contact op.

Train 'n Gain | Online verkooptraining since 2012

Thanks!
We’ll be in touch with you as soon as we can.