fbpx
Train 'n Gain | Online verkooptraining since 2012

Probeer onze coole trainingsapp!

Mobile phone
Verkoopuitdaging

Je bent in gesprek met een interessante prospect. Je hebt het gehad over hun business, hun uitdagingen en hun positie in de markt.

Je hebt het ervaren als een vriendelijk gesprek. Je hebt je product (of dienst) op een overtuigende wijze gepresenteerd en ook aangegeven wat de bijbehorende investering is.

De prospect knikt langzaam zijn hoofd en maakt notities op zijn notitieblok. Dan zegt hij: "Kun je me een aanbieding sturen? Ik wil die dan graag volgende week ontvangen is dat mogelijk?"

Natuurlijk is dit mogelijk, want alles wat belangrijk is, is besproken.

Hoe kun je het beste op dit verzoek reageren? Geef je oplossing vóór 6 september 2021 18 uur in de trainingsapp.

De Train ‘n Gain micro-learning trainingsapp helpt je om je verkoopvaardigheden aan te scherpen en het geleerde te laten ‘inzinken’. Het is een complete verkooptraining op je smartphone of PC!
De web-app is afgeladen met theorie, realistische video’s van verkoopsituaties (met goede en foute aanpak), vragen/antwoorden en verkoopuitdagingen.

Zonder registratiecode is de trainingsapp een demo. Je kunt dan van alle 15 onderwerpen enkele vragen beantwoorden en en je kunt elke maand aan de verkoopuitdaging meedoen. Je gaat de strijd aan met verkopers over de gehele wereld om de beste oplossing te geven op een uitdagende verkoopsituatie.
Betalende gebruikers krijgen maandelijks nieuwe vragen, video’s en theorie, nadat die in een webinar training of klassikale verkooptraining zijn behandeld.

De web-app kan op elk apparaat worden gebruikt: PC, tablet, laptop of smartphone, van elk type en elk fabrikaat. Je hoeft niets te installeren.

nl_NLNL

Ja, stuur me af en toe tips, advies en informatie

Train 'n Gain | Online verkooptraining since 2012

Dank!
We nemen zo snel we kunnen contact op.

Train 'n Gain | Online verkooptraining since 2012

Thanks!
We’ll be in touch with you as soon as we can.